EXHIBITION & CONFERENCE

SINGAPORE EXPO | SINGAPORE | 5-8 SEPTEMBER 2023

Co-Hosts

40,000 +

Peserta

750 +

Pempamer

4,000 +

Perwakilan

600 +

Penceramah

100 +

Negara

Dengarkan ucapan daripada lebih 300 orang Menteri, Ketua Pegawai Eksekutif dan pemimpin perniagaan daripada industri gas asli, LNG, hidrogen, penyelesaian rendah karbon dan teknologi iklim global.

Gastech 2023 akan mengkaji semula peta bekalan baharu, pengembangan cara untuk mencapai jaminan tenaga, potensi transformatif hidrogen, kerjasama multinasional untuk matlamat sifar bersih, keperluan mendesak untuk pelaburan infrastruktur baharu dan keperluan bakat generasi akan datang. Di Gastech 2023 di Singapura, para pemimpin dari seluruh rantaian nilai akan bersidang untuk berkongsi pandangan mereka tentang isu-isu penting yang kritikal ini.

Gastech menyediakan platform khusus untuk penggubal dasar, pemimpin korporat, pakar iklim global dan ahli akademik untuk membina pengetahuan dan kesedaran kontekstual, serta menyokong amalan yang adil dan berdaya maju. Memandangkan populasi global terus berkembang dan permintaan untuk tenaga semakin meningkat, program strategiknya yang disusun rapi akan merangkumi isu-isu yang penting kepada prospek jangka pendek, sederhana dan panjang.

Bagi para peserta, perhimpunan global pembuat keputusan untuk teknologi gas asli, LNG dan iklim ini merupakan peluang untuk meningkatkan pemahaman anda tentang industri inklusif yang berusaha ke arah masa depan tenaga yang lebih bersih, mampu milik dan terjamin.

image

Sertai pakar global berucap tentang masa depan tenaga.

Pendaftaran perwakilan kini dibuka

Tempah pas perwakilan anda dan dengar ceramah daripada lebih 600 pakar tenaga, termasuk 300+ Menteri Tenaga, Ketua Pegawai Eksekutif dan pemimpin perniagaan

Tema strategik Gastech 2023

Jaminan dan bekalan

Permintaan yang berkembang dalam masa yang tidak menentu

Sifar bersih

Tenaga dengan karbon lebih rendah untuk pertumbuhan global yang lestari

Transformasi industri tenaga

Masa depan berteknologi tinggi dan rendah karbon

Sempadan tenaga

Peluang dan model operasi baharu

Tenaga kerja

Menginspirasi dan membentuk arkitek tenaga masa hadapan

Pelan lantai Gastech 2023

Dengan lebih 750 peserta pameran di seluruh 6 dewan, Gastech akan mempamerkan produk, penyelesaian dan teknologi global baharu merentasi rantaian nilai gas, LNG, hidrogen, penyelesaian karbon rendah dan teknologi iklim. Sebilangan besar ciri termasuk zon khusus di tingkat pamer

 

Pavilion Energy GCEO Alan Heng High Res Cropped

Asia Tenggara menyediakan landskap yang sesuai untuk peralihan tenaga. Walaupun rantau ini membuat peralihan kepada pilihan tenaga boleh diperbaharui seperti solar, angin dan geoterma, LNG akan terus menjadi bahagian yang penting dalam campuran tenaga dalam masa terdekat. Kami berusaha untuk mengimbangi keperluan dalam memastikan jaminan tenaga, sambil memacu usaha peralihan tenaga ke arah masa depan yang lebih lestari.

Alan Heng
Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan, Pavilion Energy

Pendaftaran perwakilan kini dibuka

Tempah pas perwakilan anda dan dengar ceramah daripada lebih 600 pakar tenaga, termasuk 300+ Menteri Tenaga, Ketua Pegawai Eksekutif dan pemimpin perniagaan